27 maj 2019

En bokälskares lediga dag - min dag i bilder

I fredags hade jag en ledig dag och bestämde för att ägna den mycket åt läsning. Inspirerad av I regnet fotade jag min läsning under dagen och tänkte dela med mig av dem med er. Hoppas ni gillar det!

06:25 hade de här två väckt mig med en brottningsmatch i sängen. Kanske svårt att tro med tanke på att de somnade sött bredvid varandra några minuter senare. Det gav mig tid att läsa Silvervägen.

07:52 var det dags för frukost. Jag hade förberett en deg med frukostfrallor kvällen innan. Medan de gräddades, när jag åt frukost och en stund efteråt var jag fastklistrad vid slutet av Silvervägen.

08:44 staplade jag böcker som väntar på att bli lästa i en hög och fotade den till ett instagraminlägg.

09:01 satte jag mig vid datorn för att recensera ett gäng böcker.

10:21 fotade jag böcker till kommande instagraminlägg. Hönorna verkar nyfikna på den mysiga, fascinerande Fantastiska fakta om djur.

10:26  var det dags för fruktstund med två fina bilderböcker: Det röda äpplet och Aysa i simhallen.

11:35 lyssnade jag på Pocketpodden under tiden jag skötte om hönorna och tog en promenad. Jag började även lyssna på Våffelhjärta.

12:54 åt jag lunch (nytt recept: currytofuröra!) och försökte samtidigt lästa Ett fantastiskt liv: Malala Yousafzai. Det var inte så smidigt...

13:21 satte jag mig i läsfåtöljen. Läste ut boken om Malala och fortsatte med Harry Potter och Halvblodsprinsen som jag kommit en bit in i. Slumrade till en stund. Fixade lite. Åt mellanmål när min man kom hem.

17:22 var jag tillbaka vid datorn för att recensera. Antalet böcker på listan var ganska lång... Efter det fortsatte dagen obokigt, förutom att jag tog med mig Harry Potter-boken till läspallen bredvid sängen - redo för lite lördagsmorgonläsning.

2 kommentarer:

  1. Så kul att du också gjorde ett sånt här inlägg :D och nu blir jag sugen på att läsa Harry Potter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för inspirationen! Harry kanske kan hjälpa dig ur lässvackan? :)

      Radera