22 augusti 2018

Efter sommaren-enkät

Sakta men säkert återvänder vardagen. Liksom förra året kör jag en efter sommaren-enkät med fokus på böcker. Häng gärna på! Svara i en kommentar eller på din blogg.

Hur blev din lässommar?
Jag trodde jag skulle hinna läsa mer (t.ex. se någon slags minskning på min tbr-lista, men den har snarare ökat), men med facit i hand har jag ändå hunnit läsa mycket!

Läste du det du hade tänk? Mer eller mindre?
Jag gjorde en lista med på 16 böcker jag ville läsa, och har läst 11 av dem. Jag har läst/lyssnat på en del andra istället, totalt 40 böcker (obs, många bilderböcker) från 1 juni till idag.

Vilken var den bästa boken du läste?
Jag läste mycket bra, bland annat The Hate U Give, Inuti huvudet är jag kul, Stanna hos mig, Eliza och hennes monster, Kvinnor och makt och Den tredje rösten.

Någon bok som blev en besvikelse?
Jag hade svårt att förstå mig på Karin Boyes Härdarna.

Någon bok du inte hann läsa, som du tänker ta tag i snart?
Min 12-åriga kusin tipsade mig om Comedy Queen, så den ska jag läsa snart!

Vad ser du fram emot i bokväg i höst?
Läslistan är lång och jag känner för att ta tag i många böcker som verkat populära under de senaste månaderna, till exempel Binas historia och PS, jag gillar dig fortfarande. Hösten brukar ju dessutom betyda stor bokutgivning, men det återkommer jag till.

Något annat du ser fram emot i höst?
Vi har precis fått nycklarna till vårt nya hus! Det ska bli roligt att hitta platser för mina böcker och att äntligen komma ut på landet igen.

Vad läser du just nu?
Alldeles för mycket på en gång... Handbok för superhjältar 2, Allt som räknas, Factfullness, En annan historia och Sex nyanser av Gud.

1 kommentar:

  1. Hej! Kul frågor.
    Jag är sen men här är mina svar: http://hce.blo.gg/2018/august/efter-sommaren.html

    SvaraRadera