27 december 2017

Kaosutmaning 2017 och 2018

Som ni säkert har koll på har jag under 2017 hållit i Kaosutmaningen. Ni var riktigt många som deltog, hur har det gått för er? Det vore kul om ni sammanfattar på era bloggar och länkar i en kommentar till det här inlägget.

För mig gick det bra, och jag slutförde den i redan i mars. I oktober hade jag prickat av alla punkter. Nu är det dags att skicka vidare stafettpinnen! Någon som känner sig manad? Jag kommer inte bestämma vem som ska ta över, jag tror mest det handlar om att göra en och sprida den så långt som möjligt, innan någon annan hinner före. Kanske har någon redan tagit över? Tipsa mig gärna i så fall!

9 kommentarer:

 1. Kommer ett inlägg snart på min blogg hur det har gått med Kaosutmaningen, men jag har klarat den, har försökt pricka in även övriga men inte lyckats med alla.
  För 2018 har jag dock inte sett någon som har tänkt ta över Kaosutmaningen men har dock sett en Read Harder Challenge hos BookRiot som är något liknande. (Vet inte om jag tänker vara med på den eller inte?)
  https://bookriot.com/2017/12/15/book-riots-2018-read-harder-challenge/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat! Det är svårt att pricka in alla...
   Tack för tipset!

   Radera
 2. Jag tog din uppmaning på allvar och knåpade ihop en utmaning för 2018.

  http://frokenchristina.blogspot.se/2017/12/kaosutmaning-2018.html

  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Jag har ju ingen blogg så jag skriver en liten rapport här istället. :)
  Jag klarade av själva utmaningen redan i juni men sedan fortsatte jag och lyckades till slut få ihop 31 punkter. Är så himla nöjd!!! Hade nog kunnat få in någon mer punkt om jag hade ansträngt mig, men läsning ska ju i första hand vara rolig. :)
  Stort tack för att du ordnade utmaningen! Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat! Ja, läsningen ska framförallt vara rolig. :)
   Gott nytt år!

   Radera
 4. Här går det att se hur det gick för mig

  https://mittbokintresse.blogspot.se/2018/01/hur-det-gick-med-mina-bokliga.html

  SvaraRadera
 5. Utmaningen var verkligen superrolig! Jag hade nog kunnat klara några till på listan men det hände så mycket annat i slutet av året så hann som inte riktigt med att bocka av listan mer. Men så här gick det för mig :D http://obergsjantan.blogg.se/2018/january/kaosutmaningen-2017.html

  SvaraRadera