3 november 2016

Info om årets julkalenderbloggstafett

UPDATE: alla platser är nu tagna.

Som jag skrev förra veckan kör jag igång en julkalenderbloggstafett även i år!
För er som inte varit med innan: julkalenderbloggstafetten är en stafett som sträcker sig från 1-24 december. Varje dag öppnas en lucka hos en ny bloggare, vilket innebär att vi klickar oss genom 24 bloggar fram till julafton. Varje inlägg bjuder på (minst) ett boktips på ett angivet tema.
Årets tema är En viktig bok. Vad det innebär är upp till dig, men det skulle kunna handla om en bok som tar upp ett viktigt tema, en bok som fick dig ur en lässvacka, gav dig igenkänning, insikt eller som fick dig att må bra när livet skavde.

Vill du vara med?
1. Anmäl dig till bloggstafetten via mejl till sofie.tiger(snabela)hotmail.com.
     a. skriv "bloggstafett" i ämnesraden.
     b. skriv ditt och din bloggs namn.
     c. skriv vilken bok du vill skriva om (om flera väljer samma bok går jag in och redigerar lite, annars lägger jag mig inte i).
    (d. Om du inte har en egen blogg, men ändå vill medverka får du gärna gästblogga på min blogg! Då mejlar du adressen ovan.)
     e. tryck på "skicka" senast 24/11 kl. 16.00. Men kom ihåg: i år är deltagarantalet begränsat till 23 bloggare. Först till kvar! 

2. Efter den 24/11 får du ett mejl med det datum då du ska blogga. Detta mejl innehåller all info du behöver.Frågor på det? 

Sprid gärna vidare, använd gärna min bild. Tror att detta kan bli en riktigt bra julkalender, det vore väldigt roligt om ni vill vara med! *<:)

1 kommentar:

  1. Hej Sofie! Jag ser att alla platser redan blivit tagna ''/ Det låter som en jättebra kalender, jag ska försöka hinna titta in här och se vad som kommer upp :)

    SvaraRadera