17 oktober 2016

NaNoWriMo 2016

Snart (1 november!) är det dag för årets upplaga av NaNoWriMo, och jag tänker att i år gäller det! Som jag säkert skrivit innan har jag en idé som jag tyckt varit bra i många år, men jag har aldrig tagit tag i det på riktigt. Men det är dags. Jag har fått pepp, jag har berättat om mitt skrivande för fler vänner, och det känns som att deras förväntningar är bra förväntningar. Nu måste något ske. Jag har ju velat bli författare sedan jag insåg att böcker inte skriver sig själva.

Jag tänker att om jag nu lyckas hålla ut längre än två-tre dagar, så kommer jag säkert uppdatera er lite här på bloggen också. Kanske kan bli kul? Vi får se.

Jag heter soffilopp på NaNoWriMo:s hemsida. Någon mer som hänger på? Vågar du, i så fall, berätta vad du heter?

6 kommentarer:

 1. Hej Sofie!
  Jag ska vara med i år. Har varit med i flera år totalt, men inte hunnit de senaste två åren pga studier i litteraturvetenskap.nu har jag dock en bra romanidé så jag bara måste vara med.det är en härlig känsla att krypa in i nanowrimo-bubblan i mörka november.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du lyckas bra i år! Jag la till dig som buddie. :)

   Radera
 2. Nanowrimo-namn monica.olskolk

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt! Jag är fortfarande i jag vill skriva något men har absolut i gen idė alls vad-stadiet. Jag kanske bara ska göra som mina elever får göra ibland: dra lappar med huvudperson, miljö etc. Så kanske jag kan skriva om typ en delfin som är i ett slott med en magisk käpp när plötsligt något försvinner... Haha, eller så tänker jag några år till!

  SvaraRadera
 4. Sådana där storys kan ändå bli riktigt bra! Ungefär så gjorde vi på Lisa Bjärbos skrivträff, och personen jag fick mig tilldelad (genom tärningskast) tog sig verkligen in i mitt huvud. :) Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har också tänkt vara med i år. Förra året skrev jag på Young Writers Program och mitt mål var 30000 ord, men jag tänkte att i år kör vi på riktigt! Jag heter Bokslukaren :)

  SvaraRadera