24 oktober 2016

Funderingar inför årets julkalenderbloggstafett

Mina vänner, även i år tänker jag ordna julkalenderbloggstafett! Jag har tänkt på det här sedan slutet av augusti, så nu får det faktiskt vara dags för publicering.

Nytt för i år är att antalet deltagare kommer vara begränsat. Förra året var vi närmre 30 bloggare, och det är jätteroligt att så många vill vara med! Men jag tror inte det är särskilt många som orkar följa en så lång bloggstafett. Därför sätter jag i år gränsen vid 23 deltagare.

Nu gäller följande: den 3 november kl. 19.00 lägger jag upp ett infoinlägg med årets tema. Först då går det att anmäla sig. Då gäller även först till kvarn.

Varför går det inte att anmäla sig nu? kanske du undrar. Det beror på att jag vill att fler ska ha chansen att hinna se vad som är på gång. Tidigare år har många sett inlägget alldeles för sent och därmed inte hunnit anmäla sig.

Hoppas ni förstår, och att ni är lika taggade som jag på det här! *<:)

5 kommentarer:

  1. Vad kul! Jag hoppas kunna vara med även i år :)

    SvaraRadera
  2. Jag har deltagit tidigare och tycker att det är trevligt men jag håller med dig om att det blir mycket att följa 30 st och det känns kanske mindre som en "julkalender" med så många deltagare.

    SvaraRadera
  3. Oj då då gäller det att hålla sig framme.

    SvaraRadera