20 juni 2016

Utlottning: Du, bara

Skulle du vilja ha Du, bara? Ja, det är klart du vill! Det är så att jag fått två exemplar av den här mycket bra boken, och tänker därmed ge en av dem till er! För att ha chansen att vinna boken ska du i en kommentar:
1. tipsa mig om den bästa bok du läst hittills i år,
2. skriva kort om varför just du ska vinna, och
3. skriva din e-post så jag kan kontakta dig om du vinner.

Gör detta senast på söndag, 26/6, kl. 19.09.

9 kommentarer:

 1. Åh, jag vill väldigt gärna vara med och tävla om den här boken. Den bok jag tipsar dig om tror jag får bli Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr, även om jag läst väldigt många, väldigt bra böcker. Boken i fråga har ett helt fantastiskt språk och en gripande historia. Vad mer vill man väl ha av en bok?
  Anledningen till att jag vill vinna är helt enkelt för att första gången jag hörde talas om Du, bara så blev jag så taggad på att läsa boken, dels för den för min del är något nytt men ändå verkar så himla bra.
  Min e-post är plu03@msn.com

  SvaraRadera
 2. Den bästa är nog Christian Unges Saharasyndromet.
  Jag vill vinna för jag är toknyfiken på denna.
  Min e-post är: eggetbok@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag vill var med!
  Den bästa bok jag har läst i år är "Simma med de drunknade" av Lars Mytting. Jag vill vinna den här boken för att jag misstänker att den kan segla upp som topp-placering 😀
  Min e-postadress: vastmanlandskan (at) gmail (punkt) com

  SvaraRadera
 4. Nu har jag hört så mycket om den här boken att jag bara måste läsa den, så ja, jag vill vinna :)

  Den bästa bok jag har läst i år kan mycket väl (högst troligt) vara den jag håller på med just nu, Den lilla bokhandeln i Paris av Nina George.

  Varför jag vill vinna? Det skrev jag ju här ovanför :) Och så behöver jag fler feelgood och mer YA.

  mejla.monika[kanelbulle]gmail.com

  SvaraRadera
 5. Ååh, jag vill vinna den! :)

  Kampen om årets hittills bästa bok står mellan Felicia Days "You're never weird on the internet (almost)" och...alla Pax-böckerna (Åsa Larsson, Ingela Korsell) måste jag säga. Felicia Day skriver väldigt roligt och trösterikt om sin egen nördighet och om hur hon använde sina udda sidor till att skapa något bra och coolt. Pax-böckerna tar sina läsare på allvar och vågar vara riktigt otäcka, samtidigt som de på ett så bra sätt behandlar ämnen som att våga stå upp för de svaga, alkoholism, mobbning osv.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag hittills i år fyllt hjärnan med nästan enbart fantasy, eftersom jag som nytillsatt bibliotekarie fått överta ansvaret för mitt biblioteks fantasyavdelning. Det är ett häftigt projekt att få läsa in sig på något och försöka hitta bra och relevanta böcker som kompletterar ens avdelning, men samtidigt ligger jag skamset efter i all min övriga läsning. Låt mig få koppla av med en kärlekshistoria som för en gångs skull INTE fokuserar på "komma ut"-problematik utan får lov att handla om en icke fördömande kärlek! :-)

  Min e-post: anneth_strinnholm@hotmail.se

  SvaraRadera
 6. Den bästa bok jag läst hittills i år är nog Sjuka själar av Kristina Ohlsson. Jag borde vinna Du, bara för att jag vill läsa den och för att jag haft ett tufft år så nu är det skönt att försvimna in i en bok under ledigheten. Min epost är: bokmumrikens@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Den bästa boken blir Konsten att höra hjärtslag. Sååå vacker på många vis. Om jag vinner boken kommer jag ge den till min guddotter som fyller 17 snart. Hon är en bokslukerska av rang och behöver plöja annat än fantasy. :) Min mejl är: christinas.harmoni@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Mitt bästa boktips är Dödlig åtrå av S Ahlenius.Gillar erotik och spänning på samma gång. Jag vill gärna vilja vinna boken Bara du. Boken har fått enastående recensioner vilket gör att jag vill hemskt gärna vilja vinna samt läsa boken. Min mail är alj73@bredband2.com

  SvaraRadera
 9. Hm, vet inte om min kommentar hamnade i spamfiltret eller om den blev uppäten. Men eftersom jag gärna vill vara med i tävlingen skickar jag en ny kommentar :)

  Den bästa bok jag har läst i år är nog Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri. Det är en klurigt uppbyggd bok, lite som ett pussel där berättarna är lite opålitliga så läsaren lämnas fri att tolka vad som är sant eller inte.

  Jag vill vinna Du, bara för att det känns som om det verkligen är en bok för mig. Ju mer jag läser om den, desto mer kliar det i mig efter att få läsa den. Den verkar så fin och underbar.

  Min e-mejl är blogg@lacrimamens.com

  SvaraRadera