19 juni 2016

Skriva bok i sommar?

I morse stormade ett gäng med fula masker in i vårt hus och kidnappade min fästman. De klädde honom i stora snickarbyxor, flytväst och boxningshandskar. Det var alltså dags för svensexa. Jag är så väldigt nyfiken på vad de hittar på..!

Men det var inte det jag skulle skriva om. Något säger mig att fler än jag tänkt tanken att "den här sommaren ska jag äntligen komma igång med Boken!". Jag har haft en bokidé sedan någon gång i gymnasiet, men jag har aldrig riktigt kommit igång. Jag tänker att jag ska försöka ta tag i det i sommar, kanske inte att skriva en hel bok, men att åtminstone börja.

Idag fick jag uppmaningen att göra något som inte är relaterat till vårt stundande bröllop. Därför satte jag mig ner och klurade på skrivandet. Det resulterade i en massa tips jag fått med mig genom att läsa böcker och plugga litteraturvetenskap och kreativt skrivande. Därför undrar jag nu: Har du tänkt skriva Boken i sommar? Är ni intresserade av skrivtips och skrivpepp? Hojta gärna till i så fall, så kanske jag gör en liten skrivarskola.

3 kommentarer:

  1. Hej, har följt din blogg utan att ge mig tillkänna men nu är det på tiden! :D Om jag är intresserad av skrivtips och skrivpepp? Oh yes! :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill väldigt gärna ta del av skrivtips och skrivpepp i alla dess former! :)

    SvaraRadera