4 mars 2016

Veckans bokbloggsfråga - vecka 9

Ny månad, ny vecka, ny fråga från Barnboksbloggen.

Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa hos de bokbloggar du följer (recensioner, svar på utmaningar, listor, fakta, boknyheter, personliga inlägg, temainlägg eller vad det nu kan vara)? Och vilken typ av blogginlägg tycker du själv är roligast att skriva?
Jag uppskattar mest recensioner på böcker jag läst eller är intresserad av, bokhögar, och om jag är med i någon form av tema eller utmaning är det kul att se vad andra deltagare skriver. En del personliga saker kan också vara roligt att läsa (kanske något jag borde satsa lite mer på?).

Jag tycker det är roligt att skriva temainlägg, listor och ganska ofta recensioner.

Vad tycker ni bäst om att läsa på min blogg?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker om att läsa allt som är bokrelaterat, men jag är speciellt förtjust i att läsa andras recensioner på böcker jag själv läst :)

  SvaraRadera
 2. Det där med personliga inlägg är så svåra att få in när man har en bok blogg, men vi är nog många som inte är så personliga.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker ju egentligen att en bokblogg automatiskt blir personlig, eftersom man skriver om böcker man läst, köpt och/eller vill läsa. Sedan är ju frågan hur mycket annat man vill dela med sig av :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i, jag började fundera på det efter att jag skrivit inlägget. Trogna läsare vet säkert många gånger i förväg vad jag ska tycka om en bok, om de vet vad det är för en bok jag recenserar.

   Radera