14 december 2015

Veckans bokbloggsfråga - vecka 51

Veckans bokbloggsfråga lyder:
Hur mycket tid lägger du ner på bloggen och på din läsning per vecka? Känns det som att det är lagom eller skulle du velat att bokbloggandet tog mer eller mindre tid än i dagsläget? Finns det något du skulle vilja göra med bloggen som det inte finns tid till i dagsläget?
Oj, det vore väldigt intressant att veta hur mycket tid jag lägger på bloggen och böcker. Det är förstås olika mellan dagar och veckor, men jag tror jag läser 45 minuter i genomsnitt per dag. Kanske? Ingen aning... Jag skulle gärna lägga mer tid på läsning, men det finns annat jag vill göra också. Bloggen får min uppmärksamhet kanske 20 minuter per dag i genomsnitt. Det känns lagom de flesta veckor.

Om jag la mer tid på bloggen skulle jag jobba med layout på bloggen och recensionerna. Fler intervjuer, krönikor och "reportage" vore också kul att satsa på. Kanske blir det något för 2016?

8 kommentarer:

 1. Precis - det finns ju faktiskt annat i livet också, inte bara böcker och blogg.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle tro att jag lägger ganska mycket på läsning och blogg, men det passar mig då jag är ganska introvert och böckerna är (förutom hunden) mitt största intresse :)

  SvaraRadera
 3. Skulle vilja ha mer tid till att skriva bättre recensioner.. men man kan ju inte få allt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det finns ju mycket som redan är bra! :)

   Radera
 4. Tiden man kan lägga på intressen beror ju förstås på hur många måsten man har :)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte heller koll på den exakta tiden :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att uppskatta hur mycket det blir...

   Radera