28 november 2015

Julböcker, jultävling och gratis e- och ljudböcker

Julböcker. Jag brukar göra inlägg om julböcker. Det har jag gjort här, här, här och även här går det hitta. I år blir det inget specifikt inlägg, mest för att det där med juliga ungdomsböcker inte är något förlagen satsar på. Däremot såg jag ett inlägg hos "I hyllan" där hon tipsade om nya julböcker. Alla på engelska. Det verkar vara en större grej i typ USA. I Sverige kommer det mest barnböcker och kokböcker vid jul. Å andra sidan undrar jag hur spännande det är att läsa om någon annans jul? Det skulle kunna bli väldigt bra, men intriger kring julskinkan eller julklappar? Nja, det tycker inte jag låter särskilt intressant för en vuxenbok. I så fall något spännande som råkar hända under juletid. Eller kanske en alternativ julafton.

Jultävling. Vill du ha chansen att vinna en bok i december? Bloggen "Boken är tankens barn" ordnar en gedigen tävling. Kolla in här!

Gratis e- och ljudböcker. Och så kommer vi till den sista delen av inläggsrubriken. Om du är intresserad av detta kan jag erbjuda dig 30 dagars fri lyssning/läsning på Nextory! Där kan du välja bland en massa titlar och läsa/lyssna hur mycket du vill. Smidigt, om du frågar mig.

Om du är intresserad kan du klicka dig in här och skriva rabattkoden "Sofiesbokblogg" (utan "). Här är den finstilta texten: efter 30 dagar övergår prova på:et i ett vanligt abonnemang, men om du inte vill fortsätta är det bara att säga upp det innan dag 30. Inga konstigheter.

2 kommentarer:

  1. ingen jul utan julböcker, även om andras jul :)

    SvaraRadera
  2. Jag läser nästan varje år en julbok på engelska. Mysigt ��

    SvaraRadera