11 oktober 2015

NaNoWriMo

Hallå, bloggläsare! Är det någon av er som testat NaNoWriMo? De senaste åren har jag hört talas om det/blivit påmind i mitten av november, och då är det ju lite sent. Nu är jag ju däremot ute i god tid, och tror att jag i år ska kunna lägga ner tid på att vrålskriva i november.

För er som inte hört talas om detta innan står förkortningen för National Novell Writing Month, och är ett evenemang som verkar ha tagit sig till ganska många länder. Enkelt sagt handlar det om att skriva en bok (eller 50 000 ord) mellan 1 och 30 november. Under tiden kan du få peppningar, inspiration och möta andra som skriver. Jag vet inte mycket mer själv, men i år ska jag testa! (Mitt användarnamn är soffilopp, om någon undrar.)

Någon av er som hänger på? I så fall, vilket användarnamn hittar jag er på?

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Jag har precis börjat tagga igång till NaNoWriMo själv med en ny board på Pinterest och en blivande spellista på Spotify... (väldigt relevant planering, så klart). Mitt användarnamn på hemsidan är Bokpanda, så det är lätt att komma ihåg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lagt till dig! :) Jag har också en spellista på spotify, hoppas den ska kunna ge mig mycket inspiration. :)

   Radera
 2. Jag har varit med i två år nu och tänkte vara med i år också :) Jag heter misspoopuu där eftersom det var vad min blogg hette förut och det tydligen inte gick att ändra, haha ;)

  SvaraRadera