19 april 2015

Liebster Award

Hej! Jag blev taggad av Anna och Ewelina i en Liebster Award, tack så mycket! Anna taggade mig först, så det är hennes frågor jag har svarat på.

Regler:Länka tillbaka till personen som nominerade dig. Svara på frågorna som du fick av personen som nominerade dig. Nominera 11 andra bloggar med färre än 200 följare. Göra 11 frågor till dem som du nominerar. Meddela de nominerade via sociala medier/bloggar.

1. Vilka tre böcker kommer på tur i din TBR-pile? Hm, gillar denna fråga! Jag ska läsa Fangirl, En för alla, tre för en och Kommissarie Tax samlade mysterier. De två sista är kurs-böcker.

2. När ska du läsa Panic av Lauren Oliver? Varför har du inte gjort det än? Haha, senast i går kväll tänkte jag att det skulle vara kul att läsa en Oliver-bok till, så jag får väl ta och skriva upp den på listan. :)

3. Vilken chipssmak är godast? Den man känner i munnen, inte den konstiga som lägger sig i magen de få gånger jag äter chips.

4. Vad har du gjort i helgen? Jobbat, hjälpt till att flytta, träffat vän, varit på kalas.

5. Pest eller kolera: Aldrig mer lyssna på musik eller aldrig mer läsa en bok? Va? Är sådana här frågor ens tillåtna? Okej, aldrig mer lyssna på musik.

6. Berätta om en bok som överraskade dig! Jag visste inte vad Oceanen vid vägen slut handlade om när jag började läsa den, bara att den hyllats i bokbloggarvärlden. Den var överraskande bra!

7. Dina fem senaste googlingar - inget fusk och ni får inte googla på något nu för att det ska se bra ut! Det är nog: parameter, Svenska för idioter, Guds rike, 

8. Vad är du stolt över? Att jag snart klarat av min kurs i litteraturvetenskap och kreativt skrivande med bra resultat. :)

9. Vilken är den ultimata presentboken? Beror på vem som ska ha boken. Jag ger hellre en roman eller liknande, istället för en... dassbok eller kloka-ord-bok.

10. Vilken var den senaste blogg du började följa (alltså blogg som i vilken som helst, inte nödvändigtvis bokblogg)? Marklars books

11. Visa upp en bloggkommentar som gjorde dig glad! Jag har samlat några av dem här.

Jag skickar awarden vidare till Bokugglan, BokBeate och Inuti en bok. Här är era frågor:
1. Vad läser du just nu?
2. Vilka tre böcker ska du läsa här näst?
3. Vad gör du helst när du inte bloggar eller läser?
4. Nämn tre bokbloggar du brukar läsa.
5. Har du börjat planera din sommarläsning?
6. Vilken bok väntar du på ska komma ut?
7. Vilken bok tycker du ska filmatiseras?
8. Vilket är ditt drömyrke?
9. Vad skulle du helst vilja ha som husdjur: en anka i häststorlek, eller tio hästar i ankstorlek?
10. Vilken bok fick senast toppbetyg från dig?
11. Vilket är ditt drömjobb?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar