5 november 2014

Julbloggstafett 2014

Förra årets decembermånad anordnade jag julbloggstafett på temat ungdomsböcker. Det var 24 personer som deltog, och det blev väldigt lyckat och roligt! Därför tänker jag göra det igen! På grund av att det här med ungdomsböcker, dess plats i media och läsning bland unga, är ett hett ämne tänker jag även detta år fokusera på ungdomsböcker.

Vad innebär detta?
Om du anmäler dig (se instruktioner nedan) får du ett datum i december då du ska publicera ett blogginlägg på tema "En riktigt bra ungdomsbok jag läst 2014". Boken behöver inte vara publicerad i år, huvudsaken är att du har läst den i år. 1 december lägger jag upp startinlägget och vi går in för landning runt julafton.

Om du vill vara med:
1. Anmäl dig till bloggmaratonet via mejl till sofie.tiger(snabela)hotmail.com, skriv "Bloggstafett" i ämnesraden. Skriv även ditt och bloggens namn.

Om du inte har en egen blogg, men ändå vill medverka får du gärna gästblogga på min blogg! Då mejlar du adressen ovan.

Skicka din anmälan senast 24/11 kl. 19.00.

2. Efter den 24/11 får du ett mejl med det datum då du ska blogga. På min blogg publiceras även en lista på alla medverkande och när deras inlägg publiceras så att du kan länka till den som ska blogga dagen efter dig. Nämnda mejl innehåller även mer info om hur detta går till.

Frågor på det?

Sprid gärna vidare, använd gärna min bild. Tror att detta kan bli en riktigt bra julkalender, det vore väldigt roligt om ni vill vara med! :)


3 kommentarer:

 1. Åh såg att jag precis missade det här...! Jag har varit så upptagen att jag inte hunnit fråga om jag får vara med, men men, jag har bara mig själv att skylla ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns plats kvar, så mejla mig gärna! :)

   Radera
 2. Jag missade också det här! Jag var med förra året och tyckte det var en underbar idé. Finns det kanske platser kvar fortfarande?

  SvaraRadera