7 november 2014

Hej!

Hej alla mina följare från bloglovin´ och instagram och ni som gillar Sofies bokblogg på Facebook och ni som följer mig utan att jag märker det genom nämnda grejer!

Så roligt att ni tittar in här och att ni gör det så ofta! Det gör mig glad, och jag kommer fortsätta blogga. Därför skulle det vara kul att höra lite från er. Vem är du? Varför följer du mig? Vad läser du just nu? :)

Just nu läser jag:
Agnes Cecilia, en sällsam historia,
Avblattefieringsprocessen och
Tillbaka till framtiden

2 kommentarer:

  1. Alexandra heter jag, bloggar på AlexBokhylla och har precis läst ut "Make it stort" av Emmy Abrahamsson. Härnäst tror jag det blir "Blandband" eller "Hitta Violet Park" (tack vare min utbildning fick vi ett gäng böcker från Atrium förlag igår). När jag själv bestämde mig för att börja blogga bestämde jag mig också för att läsa så många bokbloggar som möjligt, så jag dels kan få inspiration och dels bara ha bra bloggar att läsa :)

    SvaraRadera
  2. Maria 31, Sthlm, studerande. Tycker din blogg är trevlig, så brukar titta in här en gång per dag, har blivit en vana �� Just nu läser jag: Doktor sömn av Stephen King. Tack för en bra blogg,

    SvaraRadera