13 april 2014

Handbok i fotografering

Digital fotografi steg för steg

Det har aldrig varit lättare att ta så bra bilder. Med kamera i mobilen är det smidigt att snabbt ta en bild direkt, dela den och berätta vad som händer. Vill man gå ett steg längre finns det kompaktkameror och systemkameror som kan guida oss till bra bilder. För att lära sig mer kan man kolla in denna bok. De övergripande kapitlen heter "Om kameran", "Fotografins grunder", "Vanliga motiv", "Bildredigering" och "10 tips för bättre bilder", och innehåller mängder av underkategorier med lätta fakta och tips.

I denna behändiga bok beskrivs det mesta man behöver kunna. Det är lätt att hänga med och att experimentera med min systemkamera. Med mängder av tips och foton fick denna bok upp min inspiration för min kamera, och vi kommer nog ha mycket roligt ihop framöver.

Bokens författare vill ta bort det komplicerade, och visar därför hur man kan ta rörliga motiv, semesterbilder och till och med bröllopsbilder. Jag hade gärna sett mer övningar steg för steg, men detta är en bra bok om du vill lära dig mer om din kamera och hur du ska ta bra fotografier.

Första meningen: Från fotografins födelse till långt in på 1900-talet var fotografering både krångligt och tidskrävande för den som stod bakom kameran.
Antal sidor: 109
Förlag: Semic, tack för recex!
Utgivningsår: 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar