22 januari 2014

Shelfie

Ett av de nya orden 2013 är "selfie", att ta en bild på sig själv och lägga ut på ett socialt medie. Jag hittade en boknördsvariant på detta ord: "shelfie", att ta en bild på sin bokhylla och lägga ut på ett socialt medie. Jag flyttade hemifrån i augusti och har nu en lägenhet jag kommer ha så länge har jag mitt jobb som ungdomsledare. Här finns inte plats för alla mina böcker, men jag har tagit med mig mina favoriter.
Detta är de flesta av de böcker jag har tagit med mig. Överst finns andlig litteratur m.m sorterat i längdordning. Andra raden håller blandade pocket sorterade i färg. Tredje hylland är blandade inbundna böcker (mest ungdomslitteratur) sorterade efter färg. Fjärde hyllan har barnböcker och två serier. Femte hyllan: anteckningsböcker, ukulele. Sjätte hyllan: tidningar och diverse andra grejer.

Nyaste tillskottet i bokrelaterad väg hittar vi på väggen. Två böcker som är två hyllor som är två böcker. Jag kallar dem bokbokhyllor. Till vänster ser ni nya böcker jag snart ska läsa. Till höger ser ni några biografier. Jag är väldigt nöjd med hyllorna som jag och min pojkvän fixat ihop av två second hand-böcker. Detta kommer bli en plats för boktips och ett gott leende, för det ser ganska kul ut att det sitter två böcker på väggen... :)

En anledning till att jag visar upp mina bokhyllor nu är att Ugglan & boken har en utlottning. Kika in på den här.

4 kommentarer:

  1. Dina bokbokhyllor är supercoola och roliga!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bokbokhyllor!! Du skulle inte kunna tipsa om hur du gjorde dem? :D

    SvaraRadera
  3. Gillar verkligen bokbokhyllorna; det kanske får bli något en kreativ dag..:)

    SvaraRadera