31 december 2013

2013 i 12 bilder

Traditioner som den här är inte till för att brytas. Jag har däremot varit dålig på att fotografera i år, men några bilder har jag fått till. Här är en liten del av mitt 2013 i 12 bilder:

I januari påbörjade jag andra terminen på bibelskolan och hade lite kvalitetstid med Lea och hennes fantastiska matte Frida.

I februari påbörjade jag mitt bokläsplatserprojekt och multitaskande. Det gick rätt bra. ;)

På skolan hade vi kärleksvecka i mars. Vi höll till i kramrutan rätt ofta.

I april åkte jag med min bibelskoleklass till Israel-Palestina i 12 dagar. Vilken resa! På bilden äter vi en måltid likt den på 30-talet. I skålar från IKEA...

I maj bjöd jag hem hela min bibelskoleklass på pannkakskalas och en dröm förverkligades.

I juni åkte jag på mitt trettonde Uv-scoutläger och spelade en av huvudrollerna i dramat som visades varje dag. Väldigt roligt och uppskattat! Jag fick till och med skriva autografer...

Juli bjöd på årets andra bröllop då en av mina kusiner gifte sig. Syster, mamma och jag ställde upp i klänningar från Liquist, min systers märke. Under månaden var det även Gullbrannafestivalen, cykelsemester och möhippa/svensexa inför augustis bröllop.

Augusti innebar mycket firande. Två som varit gifta i 50 år, två som levt i 50 år och sedan två som bestämt sig för att leva resten av sina liv tillsammans. Jag hann även med tonårsläger på Gullbrannagården. Jag började mitt nya jobb som ungdomsledare och flyttade därmed hemifrån. En mycket spännande månad, men andra ord.

I september hämtade jag lilla Stella hos en kompis. Hon fick flytta hem till mamma och pappa och göra dem sällskap när alla barn flyttat ut.

I oktober hade vi en programpunkt på Tonår där tonåringarna skulle jaga bovar. Jag och kollegan Matilda klädde ut oss till sabeltandade hembygdstomtar och smög omkring i hembygdsgården tills tonåringarna hittade oss.
I november kom det lite snö och jag var på utbildningsdagar med andra ungdomsledare. Härligt vid denna fina sjö i skogen. Jag och min kollega Matilda filmade för fullt på vår julkalender.

I december var det full rulle med julfester och avslutningar på jobbet. Annars funderade jag på julklappar, åt kola och firade en hel massa julaftnar med familj med flera. Nyår ska firas med vänner i en stuga i skogen.Tack för det här året, kära bloggläsare! Vi ses 2014, för den här sidan tänker jag inte lämna! :)

1 kommentar: