12 september 2013

Min sommar

Ni har fått se vart jag har läst i sommar. Jag har å andra sidan inte läst så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Det har hänt så mycket annat! Jag har haft en mycket härlig, lugn, aktiv sommar. Här får ni en liten inblick i vad jag pysslat med när jag inte läst eller klurat med blogginlägg.

I slutet av juli var jag, som de senaste 12 åren, på Uv-scoutläger. Där sov vi i tält, gjorde mat på öppen eld och gjorde en massa roliga saker tillsammans. Jag spelade en av huvudrollerna i bibeldramana, som jag även var med och skrev. Det resulterade i att jag fick skriva autografer till ett gäng med barn. Tänk att få vara en sådan förebild...!

Juli började med Gullbrannafestivalen där jag hjälpte till lite som crew. Jag hann ändå med att se en hel del konserter, bland annat med fantastiska Paul Colman!
Några veckor senare var jag på cykelsemester på Orust med min pojkvän. Vi cyklade 11 mil på 2½ dag, sov i skogen och hade all vår packning på cykeln. Vilket härligt äventyr i det underbara vädret!

I slutet av juli var det möhippa för Judith. Hon skulle bland annat trycka in så många människor som möjligt i en telefonhytt. (Jo, det finns faktiskt en del sådan kvar i vårt trådlösa samhälle...) Någon vecka senare fick hon sin man.


Augusti började med en stor fest för mina föräldrar som fyllde 50 år var, och direkt efter det hängde jag med dessa härliga tonåringar på läger vid fina Gullbrannagården. En otroligt härlig vecka!

I mitten av augusti packade jag en massa väskor, fyllde en bil och åkte mot en alldeles egen lägenhet! Några dagar senare började jag mitt nya jobb som ungdomsledare. Mer om detta i ett annat inlägg...

Vad är sommarens höjdpunkt för dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar