18 april 2013

Bokresa till Mellanöstern

När detta inlägg publiceras är jag i Mellanöstern. 12 dagar med studiebesök, kultur, sol, bad och en massa äventyr tillsammans med min fina klass. Det ska bli så spännande! Håll utkik, det kommer förmodligen dyka upp några bilder på bloggen när jag kommer tillbaka.

Min resa är även bokrelaterad. Vi ska nämligen besöka flertalet platser som står omnämnda i Bibeln! Vi ska besöka Jerusalem, Betlehem, Nasaret, men även berget där Elia stred mot Baalsprofeterna, födelsekyrkan, Döda Havet, Jordan och flertalet andra platser. Jag är väldigt taggad på denna resa! :D

Bloggen kommer att uppdateras av sig själv så länge.

När det gäller packning kommer jag alltid till en punkt då jag funderar på hur många böcker jag ska packa ner. Resan är visserligen väldigt välplanerad och välfylld, men buss- och flygresor, kvällar då man behöver ta det lugnt och en tid över på stranden... Tänk om jag tar med mig för få böcker!
Bibeln tar jag med mig nästan överallt, Ett land två folk är en studiebok som handlar om området vi ska till. Ester Roxbergs Fågelhuset fastnade jag för igår, så den kan jag nog inte släppa ifrån mig. Utöver det hänger en kriminalpocket av Mari Jungstedt med. Det får vara nog! Jag kommer förmodligen ha med mig mer än hälften oläst hem. ;) Någon som känner igen sig i detta packningsproblem?

1 kommentar:

  1. Åh, jag får aldrig till rätt antal -.- Men brukar packa efter hellre för många än för få!

    SvaraRadera