20 januari 2013

Treårstävling!

I dag fyller Sofies bokblogg 3 år! Tiden går fort när man har roligt, sägs det ju. Å andra sidan känns det som om jag bloggat mer än tre år... Jag gillar i alla fall att fira saker ("Det finns alltid något att fira" är nog ett av mina inofficiella motton), så därför blir det tävling nu! Två böcker ligger i potten, och det är två av mina favoriter.

De böcker du kan vinna är Ossians ovanliga nanny av Ylva Karlsson, som vänder sig till barn i åldern 6-9, men som även jag uppskattade. Det är ett fantasifyllt äventyr som väcker många frågor för både barn och vuxna. Den andra boken ni kan tävla om är En ung kvinnas sista ord av Regine Stokke, som bygger på Regines bloggdagbok. Regine dog för något år sedan i cancer, och i denna bok berättar hon om hela processen med behandlingar och både bra och dåliga besked. Mycket fin bok som rörde mig till tårar, och det är verkligen ett bra betyg..!
Böckerna kommer lottas ut i två separata tävlingar. Du kan välja att tävla om en eller båda böckerna.

Vill du vara med och tävla? Gör då såhär:
1. I en kommentar skriver du: att du vill vara med, vilken/vilka böcker du vill tävla om, namn och mejladress (vill du inte att jag publicerar din kommentar med mejladressen på bloggen kan du kommentera detta också).
2. Har du facebook: gilla Sofies bokblogg där, har du bloglovin, lägg till bloggen där.
3. Vill du ha en extra lott kan du tipsa om tävlingen på blogg/Twitter/Facebook/instagram/din lokala tidning eller vad du nu känner för. Lägger du en länk i kommentaren får du en extra lott!

Tävlingen avslutas 30/1 kl. 09.57, och vinnarna koras och presenteras på bloggen så snart som möjligt efter det.
VIKTIGT: håll koll på bloggen om du är den lyckliga vinnaren, för om du inte svarar med din adress inom fem dagar efter att vinnarinlägget är publicerat så drar jag en nya vinnare. (Detta för att slippa krångel som uppstod vid en tidigare tävling.)

Lycka till! :)

5 kommentarer:

 1. Jag vill vara med och tävla om båda böckerna :) Du finns redan på min bloglovin :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS på 3 årsdagen! Hoppas du håller på många år till för det är spännande att följa din blogg.
  Vore kul att vara med och tävla om båda böckerna.

  SvaraRadera
 3. Min dotter Jessica skulle gärna vilja läsa om nannyn. MP

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med och tävla om boken En ung kvinnas sista ord :)

  mejl: rebecca.andersen@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott!
  Jag vill vara med och tävla om En ungs kvinnas sista ord :)
  christina.zhou.95@gmail.com

  SvaraRadera