22 november 2012

Nyårslöften

Runt slutet av december brukar ganska många få för sig att skaffa sig så kallade nyårslöften. Ni kan snacket om det där. Många bokbloggare sätter upp läslöften, men hur går det egentligen med de där löftena?

31 december 2011 skrev jag: År 2012 ska jag läsa för skojs skull! Inte fokusera på mål som gör att jag måste läsa sådant jag egentligen inte vill. Jag ska läsa vad jag känner för, och förhoppningsvis får ni läsa om det här! Mitt nyårslöfte blir istället att skriva en bok! Just nu snurrar tankar på en ungdomsbok i mitt huvud, och så fort jag skrivit färdigt barnboken till mitt projektarbete sätter jag igång med den. Jag ska också försöka få min barnbok utgiven!
Ett inofficiellt mål var att läsa 13 000 sidor. Så många sidor hade jag läst i juli eller augusti, så det klarade jag snabbt!

Jag har läst lite mer än "för skojs skull". Att skriva en bok är fortfarande bara en dröm. Jag har en hel del på gång, och när jag såg detta mål satte jag ny "press" på mig och har bestämt mig för att skriva färdigt ett påbörjat manus innan 2012 är slut. Det finns mer att säga om den där boken, men det får vara en hemlighet tills vidare..!
Jag har försökt få min barnbok utgiven, vilket jag inte har fått. Å andra sidan tycker jag inte att den är bra... ;)
Om det blir något nyårslöfte för 2013 får vi vänta och se. Har ni några förslag tar jag gärna emot dem! :)
Hade du några nyårslöften? Hur går det i så fall med dem?

1 kommentar:

  1. Jag har gett upp själva tankan på nyårslöften för jag klarar inte av att hålla dem! Lite surt :P

    SvaraRadera