12 september 2012

Glimtar av min sommar

Sommaren 2012 gick snabbt, men den har varit väldigt bra! Här kommer några glimtar från några av de bästa tillfällena:
15 juli gick jag upp gräsligt tidigt för att hinna blåsa såpbubblor innan jag åkte till Jönköping för att ta STUDENTEN!
De sista, skälvande, minutrarna med klass mp3b tillbringades på ett traktorflak som gick genom stan. Vilken känsla, vilken frihet! Har ni inte testat på att ta studenten, är det något jag rekommenderar er att göra.

Därefter började jag jobba på hemtjänsten, firade midsommar och förberedde mig inför sommarens bästa vecka, nämligen Uv-socutlägret MEDVIND, tillsammans med 4 100 andra, underbara, människor:
Bild från MEDVIND2012. En obeskrivligt fantastisk vecka som jag kommer att minnas länge!
Scouting, sova i tält, laga mat på öppen eld, lägerbål, JESUS, bibelstudie, gemenskap, vänner, sena kvällar och tidiga morgnar, åskoväder och strålande sol.
På avslutningen av MEDVIND spelade jag gravid mamma i rutig skjorta.
I publiken satt en sådär 10 000 personer!

Efter det blev det mer jobb. Ett gäng med picnickar och dopp i sjön hann jag också med. Sedan bar det av till Gullbrannagården utanför Halmstad där jag var ledare på tonårslägret KOM2012. En underbar vecka med detta fantastiska gäng:
 
Där fanns också uppemot 1000 andra ungdomar och funktionärer. Vi gick på bibelstudier och temasamlingar, hängde i en husvagn och bakade chokladbollar, var på underbara Gudstjänster och träffade nya vänner, dansade loss på konserter och sov inte särskilt mycket. FINT!

Nu bär det av mot nya äventyr! I höst väntar Bibelåret på Södra Vätterbygdens Folkhögskola, Bokmässan där jag ska vara både bloggambassadör och en av bokcirkeldeltagarna i en av Bonnier Carlsens programpunkter. Sedan blir det gött häng med vännerna på Tonår och Uv-scout.
Så, nu vet ni lite mer om tjejen bakom denna blogg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar