30 september 2012

Bokmässan, del 4

LÖRDAG, del 3

Härliga bokbloggare möter människorna bakom bokbloggarna
Direkt efter bokcirkeln gick vi upp till bloggambassadörernas rum för ungdomsbokbloggarminglet! Det hade dragit igång redan vid 15, men vi smet in strax innan fyra. Där fanns ett gott gäng med bokbloggare och lite förlagsfolk och författare.
Johanna Strömqvist och Bibliotekskatten
Bibliotekskatten intervjuade Johanna Strömqvist, Pocketlover pratade med Nene Ormes, Michell Paver tittade förbi, jag intervjuade Hanna Jedvik, Lina Arvidsson och Christin Ljungqvist. Det blev mingel, gruppfoto och stora goodiebags till alla närvarande.

Strax efter 18 pustade jag ut efter en intensiv men rolig dag. Efter att ha gått och stått en hel del var det skönt med en promenad till min gammelmorbror och –moster som jag bor hos. Eller? Nja, gående och stående har jag fått nog av…Tova, Bokugglan, får sin kasse signerad av Lina Arvidsson. Några tjejer kom på den roliga idén att låta alla bokbloggare skriga en hälsning på en av goodiebagskassarna. Synd att inte jag var en av dem...


Tjejerna på bokgläntan fick autograf från Christin Ljungqvist


Jag vill passa på att TACKA alla ungdomsbokbloggare som kom till träffen! Jag och Anna började planera den här träffen redan i slutet av april. Sedan dess har jag haft mycket kontakt med förlag om goodiebags, tävlingsbidrag och författarbesök. Det har varit mycket jobb (lite för mycket ibland), men efter att ha sett glädjen i alla bloggares ögon, och alla lyriska kommentarer på Twitter, så tycker jag att det var värt slitet. Tänk att få göra så många unga tjejer så glada! J Kram på er!
Titta så många härliga ungdomsbokbloggare!

 
Förresten, vart är alla unga, manliga bokbloggare? Tipsa mig gärna! (T.ex. den där killen som satt i publiken under bokcirkeln…)

3 kommentarer:

  1. Kul att det blev så lyckat! Jag är imponerad av det arbete som ni lagt ner på ungdomsminglet, en stor insats att vara stolt över. Sedan undrade jag som du var de unga manliga bloggarna var, men å andra sidan var det inte så många bland bloggambassadörerna heller :)

    SvaraRadera
  2. Tack för allt jobb ni båda har lagt ner på minglet. Det var synd att jag inte var kvar och kunde se allas glädje.

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket för den fina bokbloggarträffen! :)

    SvaraRadera