8 juli 2012

Era favoritböcker, del 2

Här är andra delen av era favoritböcker! Som tidigare har jag i kursiv stil lagt till författare för att göra det lättare för er att hitta boktipsen. Många av böckerna finns recenserade på bloggen. Sök efter dem i sökrutan nere till vänster, eller gå till sidan "Alla recensioner" och titta.
Beate: Jag tycker att De utvalda - Tankeläsaren av Kristin Cashore var underbar, även Paranormalcy av Kiersten White. Jag är dessutom ett stort fan av en författarina som heter Philippa Gregory, hon skriver historiska romaner om kungar och drottningar i England på 1500-talet. Låter mossigt, med det är otroligt levande och bra! Sedan går Mer än ögat ser av Melissa Marr, Ögat över månskäran av Libba Bray och Systrar i jeans av Ann Brashares också alltid hem.

Fanny: Jag tycker serien Vampire Academy av Richelle Mead. Helt underbar fantasy-serie! (: och The Hunger Games-serien

Lauren: mina favorit böcker är Delirium -Lauren Oliver (+ uppföljaren Pandemonium), Before I fall- Lauren Oliver, The Hunger Games - Suzanne Collins. Några andra som är bra i mina ögon är The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin, VA serien av Richelle Mead är också bra, Speak - Laurie Halse Anderson och många fler
Steffi: Jag måste bara säga utav ALLA böcker jag läst är Hungerspelen - Suzanne Collins den bästa! Eller ja, den sista i hungerspels-serien är bäst (Revolt). Läs dessa om du inte redan gjort.

Julia: Imorgon när kriget kom John Marsden, Vampire acamdey av Richelle Mead, Fallen ängel och Förlorad ängel av Becca Fitzpatrick, Feber och Frost av Maggie Stiefvater, Den utvalda - tankeläsaren av Kristin Cashore, Den vita katten av Holly Black, Gå på djupet av Marcus Priftis, Babbeldrottningen, Katie Elison ljuger inte och Så blir du populär av Meg Cabot, Vad mina vänner inte vet och Vad min flickvän inte vet av Sonya Sones, Mycket mer än så av Sarah Dessen, Jinx av Margaret Wild,  har en del som du ser :D

Mari: Favoritboken är absolut Michail Bulgakovs Mästaren och Margarita. Bulgakov är en fantastisk författare inom den magiska realismen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar