10 juli 2012

En läshög

I min bokhylla finns flera olästa böcker. Inte så förvånande, kanske. Det finns dock ett gäng med böcker som ännu inte fått flytta in i bokhyllan, på grund av att jag tänkt läsa dem snart. Det är ett gäng med recensionsexemplar:
- Oksa Pollock- de vilsnas skog av Anne Plichota och Cendrine Wolf. Detta är andra delen i en trilogin, och uppföljaren till Oksa Pollock-Det sista hoppet.
- Jag bar en ocean av Kelle Groom. En gripande, men något seg, memoar, som jag läser just nu.
- Kaffe med rån av Catharina Ingelman-Sundberg. Pensionärer som tröttnar på det tillsamma livet på servicehuset, och bestämmer sig för att testa om livet på ett fängelse är bättre. Låter väldigt roligt!
- Starcrossed- Hades av Josephine Angelini. Detta är andra delen i en trilogi. Jag har inte läst första, men ska läsa denna till en bokcirkel på Bokmässan i höst.
- Delirium av Lauren Oliver. Även denna bok är en i ovannämnda bokcirkel. Ska bli spännande att läsa mer av författaren till Resten får du ta reda på själv.
- Smurfarna- Lek, lär och ha roligt! Ett recex som jag egentligen är för gammal för, men boken ser mysig ut!

Dessutom planerar jag att läsa Sofi Oksanens Utrensningen, till bokmässans Nordentema, Mari Jungstedts  I denna stilla natt och någon bok på engelska. Räck upp handen den som tror att jag hinner läsa allt detta innan jag börjar folkhögskola om 1 ½ månad...

Vilken/vilka böcker borde jag läsa först? Vad läser du just nu?

2 kommentarer:

 1. Agnes Persson10 juli 2012 18:15

  Jag har precis läst ut "Den vita frun" av Frida Skybäck. Åhhhh vad bra den var. Verkligen fin och sorglig och spännande. Så underbar. Den måste du bara läsa!

  Kram Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar spännande. Tack för tipset! :)
   Ha det fint!

   Radera