17 maj 2012

Novelltävling

Har du en historia i ditt huvud som du skulle vilja få ner på papper? Kliar det i fingrarna i väntan på det rätta tillfället? Då har du din chans nu!

Bonnier Carlsen och ungdomar.se ordnar en novelltävling med det övergripande temat "döden". Genren är fri, men du måste vara under 21 år för att få delta.

Har du något på gång? Skriv en novell på mellan 5 000 och 10 000 tecken (inklusive mellanslag) och skicka till tavling@ungdomar.se senast 27 juli, så har du chansen att vinna. Men vad är det då man vinner? Jo, skrivcoaching av författarna Linda Belanner och Fredrik Persson och en dagsbiljett till Bokmässan i Göteborg i september där man får möta författarna (och en massa andra författare, bokförlagsfolk och boknördar). Dessutom publiceras novellen på arrangörernas webplatser. Fyra finalister får även de sin novell publicerad, samt ett bokpaket. Läs mer här

Lycka till, eller som man kanske säger nu för tiden: May the odds be ever in your favor...

3 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja vara med, älskar att skriva och har över tjugo färdiga noveller i olika sidantal, men jag är för gammal. Låter inte det något?! Tjugofyra och för gammal ^u^ Hur som helst skulle jag vilja fråga; Om man vill till Bokmässan i Göteborg - hur får man tag i biljetterna för att kunna boka?
  Tack på förhand n_n

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar: Jag har svarat på din blogg! :)

   Radera