2 mars 2012

Välkommen, kvittorullssökande!

På bloggambassadörsträffen pratade vi, bland annat, om sökord som lett läsare till våra bloggar. Det är väldigt roligt att se!
Det är fler som hittar till min blogg via sökningen "bok blogg" än "bokblogg" (och jag som älskar särskrivningar!).
"Gunnar Ardelius Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" är utan tvekan det som folk söker mest på, och hamnar på min blogg. Roligt!

Några annorlunda sökningar är "cp skada", då man hamnar på en recension av en läsvärd och inspirerande bok, och "kvittorullar", då man hamnar på inlägget om en festival jag var på sommaren 2011.

Bloggare, med vilka konstiga/roliga sökord har folk hittat till er blogg?

2 kommentarer:

  1. Ja eller hur är det roligt att kolla vad folk har sökt på!! Jag hittade en som har kommit in på Bokgläntan genom att söka: "lättläst vi kan börja nu,johanna?". Och en hel del har sökt på "Bultbräda" och kommit till bloggen. Spännande hur det gick till:D

    SvaraRadera
  2. Jag älskar att titta vad folk har sökt på. Till min blogg har någon som sökte på "blodig hjärna" hamnat. Även "kissnödig på konsert". Den bok som gett mig flest besök är Trollkarlens Hatt av Tove Jansson. Det var en morgon då jag gick in och tittade, och på bara några timmar hade 300 pers sökt på den boken och hamnat på mig blogg. Det visade sig vara något korsord i DN. Men det är verkligen kul att titta på sånt där!

    SvaraRadera