7 februari 2012

Inspirationsträff inför Bokmässan!

De flesta av årets bloggambassadörer i matrummet
på Bokmässans kontor. Foto: Tomas Belfrage
233 dagar kan låta som en ganska lång tid, det är nämligen så många dagar till Bokmässan 2012. Den har däremot varit under planering längre än så!

I söndags eftermiddg samlades årets 20 bloggambassadörer för en inspirationsträff i Göteborg. Efter incheckning på Gothia Towers samlades vi för att gå de "hemliga vägarna" till Bokmässans lokaler och kontor. Under det knappa dygnet vi var tillsammans fick vi en massa god mat, pratade om bra och dåliga böcker, fick prata med Bokmässans anställda om hur den uppkom (en kräftskiva i Hagfors), vad som hänt sedan dess, hur man jobbar idag med seminarier, utställare och besökare. Söndag-måndag kallades "Inspirationsträff", och inspirerade blev vi allihopa! Det var väldigt roligt att träffa alla ambassadörer: nu har man ett ansikte på dem, istället för deras bloggutseende... Vi fick även träffa bland andra Hanna Johansson som har hand om webben, kommunikationschef Birgitta Jacobsson Ekblom, VD:n Anna Falck och Tomas Belfrage som har hand om utställtarna. Vilket inspirerande jobb de har och gör!
Det finns mycket mer att säga om denna träff, men jag vill sammanfatta det såhär: Mycket trevlig helg med mycket trevliga människor! Nu är vi väldigt laddade inför Bokmässan i september, men tills dess kan ni möta oss, och andra boknördar, på bokmässans community

TACK för en trevlig avslutning på helgen och en inspirerande start på veckan! :)

3 kommentarer:

 1. Låter verkligen roligt!

  SvaraRadera
 2. Låter både roligt och spännande!
  Vad gör en bloggambassadör föressten?
  Låter som sagt himla skoj!

  SvaraRadera
 3. ja så kul vi hade och så mycket man lärde sig om detta stora!
  Så lite man visste.

  Var kul att träffa alla era andra och nu vill jag bara att hösten kommer med stormsteg.

  Vi ses i höst!
  Kram
  Annica

  SvaraRadera