3 december 2011

"Allt du önskar" årets radiokalender

Lite sent ute skulle jag vilja tipsa om årets radikalender. Den heter "Allt du önskar" och såhär står det att läsa om handlingen på hemsidan:

Elvira önskar sig en fin mobil i julklapp, men Elviras mamma är arbetslös och vill inte ens läsa hennes önskelista. En dag får Elvira nog och skriker att hon önskar sig en annan mamma och ett lyxigare liv.
Dagen därpå är hennes mamma borta och i ett sms står det att hon rest bort för att söka jobb. Socialtanten kör Elvira till Familjen Lancelot. De bor i ett slott och ägnar dagarna åt att snaska i sig mat och handla lyxiga saker. Hos familjen får Elvira allt hon önskar sig och behöver inte gå i skolan.
Men mamma kommer inte tillbaka och Elvira börjar bli allt oroligare för henne. Samtidigt börjar hon misstänka att allt inte står rätt till hos Familjen Lancelot. Varför eldar de på nätterna och hur kommer det sig att grannarna trakasserar familjen? Och vad finns egentligen bakom den låsta dörren längst uppe i tornet?

Budskapet verkar mycket bra! Är du sugen på att lyssna bör du ratta in P4 dessa tider:
Vardagar kl 6.50 och 17.45.
Helger kl 7.50 och 13.03.
Julafton kl 07.50 och 13.03.

Julkalendern finns också som poddradio i din mobil och missar du något avsnitt eller vill höra det igen så finns det på hemsidan där man också kan läsa mer om karaktärerna med mera.

Kul grej:
Förra årets tomtesmilis kom från Amelie och ser ut såhär: *<:) Clara har däremot en uppdaterad version, som ser ut såhär: *<[:{)

1 kommentar:

  1. Haha, *<[:{) (jag hittade den på twitter, faktiskt, kolla in @OfficialSanta, kul när man längtar till julen!);)

    SvaraRadera