2 november 2011

Exklusiv förhandstitt!

Cirkeln. Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.
Vad säger det dig? Kanske en (snart) världsberömd bok, eller något du inte alls har koll på.
Cirkeln, som kom ut i april i år, är Augustprisnominerad och har redan tagit världen med storm (är såld till ett tjugotal länder). 26/4 2012 kommer den andra boken, i serien på tre, om De Utvalda. Boken heter Eld, och detta blir "officiellt" först nästa vecka, men jag har fått lite förhandsinformation... Såhär beskrivs hanldingen:

De Utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.
Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.
Mer information kommer upp på Rabén och Sjögrens hemsida nästa vecka, och till dess finns en facebooksida och så kan du ju läsa min recension av boken. Något annat att se fram emot när det gäller denna trilogi är filmerna som ska spelas in hösten 2012.

Har du läst Cirkeln? Ser du fram emot Eld? Släng in en liten kommentar om den i så fall :)

3 kommentarer:

  1. Har inte läst Cirkeln...känner mig lite efter...

    SvaraRadera
  2. herregud, jag har inte läst cirkeln. Oj, känner mig verkligen efter. Känns som om alla har läst den haha :P

    SvaraRadera
  3. Jag har boken hemma (Cirkeln) men har inte hunnit läsa den, men snart ska jag läsa den!

    SvaraRadera