7 oktober 2011

Bra bokbloggar

Jag fick en fråga om jag inte kunde göra ett inlägg med bokbloggar jag tycker är bra, och visst kan jag det! Det finns väldigt många bloggar med fokus på böcker, men jag väljer att presentera tre av dem:

Bilderna är hämtade från respektive blogg
*Tonårsboken drivs av Elin, Klara och Hanna och är en ganska stor blogg med stort fokus på bokvärlden.  En sak som gör denna bokblogg läsvärd är att de uppdaterar ofta om aktuella ämnen som berör många (bokälskare). Personligen gillar jag inte fantasy, och ibland kan det blir lite för mycket av det på denna blogg, men det är ju en smaksak

*Boknea är en Harry Potter- och Glee-galen tjej som skriver lite längre inlägg om lite mer intressanta saker. Det handlar såklart om böcker, och hon gör en bra blandning av ungdoms- och vuxenlitteratur.

*På Bokgläntan bloggar Johanna och Mathilda. De bloggar om olika genrer, vilket är bra, och har en väldigt mysig bloggdesign!

I samband med detta inlägg bör även dessa bokbloggar nämnas: Bokclara (som förresten kommer ha intervjuer med ett gäng bokblogggare under hösten) och Amelies boktips

Vilka bokbloggar läser du?

Förresten, du glömmer väl inte skrivtävlingen?

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket! Det gjorde min dag, även fast jag inte har haft möjlighet att kommentera och säga det förrän nu, hehe.

    SvaraRadera
  2. Helt underbart fin blogg du har :-) Älskar den!! Kram

    SvaraRadera