6 juni 2011

TÄVLING!

Jag har ett exemplar av Sara Ohlssons Jag är tyvärr död och kan tyvärr inte komma till skolan idag som jag tänkte tävla ut här på bloggen!
Är du intresserad av att vinna?
Gör då såhär:
1. Svara på frågan: Om du skulle skriva en bok, vad skulle den handla om?
2. Tipsa om denna tävling på din blogg (om du har någon)
3. I en kommentar länkar du till inlägget på din blogg, samt skriver svaret på frågan och din mejladress, så jag kan få din adress om du blir vinnaren! (Om det inte fungerar att lämna kommentar kan du mejla sofie.tiger(snabela)hotmail.com)
4. Lägg gärna till mig på bloglovin´ eller liknande, så att du kan hålla koll på tävlingen :)

Jag vil ha ditt svar senast 18 juni klockan 18.00

En extra sommarbonus till vinnaren blir ett pin eller två :) (se bild nedan)

12 kommentarer:

 1. Min bok: Det skulle vara en episk berättelse om en ung kvinna. Hon skulle kämpa mot de negativa könsroller som idag finns i samhället samtidigt som hon gjorde revolution i sin värld. Notera att detta inte skulle ske i vår värld. Samtidigt skulle ett triangel drama utspela sig mellan hennes bästa vän - en tjej och en mystisk man hon möter på sitt äventyr.
  Mejladress: Lisje.sanna@hotmail.com
  Tipsar om tävlinge på facebook ;D

  SvaraRadera
 2. Den här boken vill jag gärna läsa eftersom jag läst om den! Min bok handlar om livet som spelmissbrukande pensionär, som numera skriver för att inte spela! mejladress: margaretaborjesson@telia.com

  bloggadress beskrivarblogg.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är såklart med i tävlingen!
  Om jag skulle skriva en bok skulle jag skriva om en mänsklig tjej som blir förälskad i ett spöke som heter Isak. De träffades för första gången sedan de var små barn och i början var tjejen rädd för Isak men det växte fram en vänskap mellan dem. Det konstiga med Isak är att han åldras som människor.

  SvaraRadera
 4. Är jättegärna med och tävlar, är väldigt nyfiken på boken! :)
  Om jag skulle skriva en bok skulle det nog bli en fantasy-bok, eftersom att det är den genre jag gillar mest i läsande och skrivande. Kanske en med en huvudperson som har någon kraft? Vet inte exakt, men något med ett övernaturligt inslag vill jag skriva.
  Här är länken till mitt inlägg: http://ameliesboktips.blogg.se/2011/june/tavling-hos-sofie.html

  SvaraRadera
 5. Oj, glömde skriva med min mailadress. Här är den amlii@live.se

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag är gärna med!
  Om jag skulle skriva en bok skulle den handla om fantasy/romantik, den skulle säkert ha en tjej som huvudperson.
  Hon skulle vara rätt så uttåtriktad(stavning?) som kanske Rose i VA eller Katniss i hungerspelen men ändå ha känslor så inga robotar/zombies för mig.
  Sen skulle hon leva ett "normalt" liv men bli så kär i en kille att hon gör allt för honom sen visar han sig vara elak(en sak jag irriterar mig lite på är att i böckerna justn så blir tjejerna väldigt lojala mot killen och vad han ens gör är det "rätta").
  Och han börjar plåga henne och hennes familj men efter ett tag visar sig att hennes familj är häxor och hon och han är fiender och det är därför han är elak eftersom han är nån övernaturlig varelse.
  Sen har jag inte kommit mer men eftersom jag är rätt så dålig på skriva sagor/historier så kommer den nog aldrig bli klar..... hahaha
  Jag har skrivit på min blogg om tävlingen:
  http://booksarelives.wordpress.com/2011/06/08/en-tavling-till/ och jag använde din bild(är det okej? om inte kan jag ta bort den.)
  Jag följer dig på bloglovin sen tidigare och har gjort det ett tag nu.
  Jag kan också säga att jag ÄLSKAR pins och skulle bli jätteglad om jag vann!
  Hej då!

  SvaraRadera
 7. Jag skulle skriva en deckare med övernaturliga inslag som utspelar sig i norra Sverige!
  http://mednasanienbok.blogspot.com/2011/06/fler-tips.html

  SvaraRadera
 8. Ska man kommentera eller mejla svaret? ;)

  SvaraRadera
 9. We: det får du göra som du vill :)

  SvaraRadera
 10. Ooh! Jag är gärna med! Har hört mycket gott om boken! :)
  Min bok skulle handla om en tjej med ett mörkt sinne, som under sin depression upptäcker att den del av sig själv som hon saknat i alla år har återkommit, genom en svart skugga som gör hennes liv både farligt och besvärligt.
  Kanske inte låter så spännande det jag skrev ovan men i mitt huvudet är idén både läskig och spännande! ;)

  Har bloggat om tävlingen här: http://www.infektia.net/jag-ar-tyvarr-dod-och/

  Och du finns redan i min Google Reader :)

  SvaraRadera
 11. Okej, jag skulle nog skriva om en vanlig tjej som flyttar till en ny stad med sin familj. Det börjar helt normalt tills hon ser tre gravstenar på kyrkogården. Hennes mammas, hennes pappas, och hennes femåriga lillebrors! Sen hittar hon HELA stadens gravstenar förutom ... en kille såklart ;) Berättelsen blir väldigt läskig och spännande, men slutet blir väldigt tragiskt!

  SvaraRadera
 12. Jag är såå med!
  Mitt litterära mästerverk skulle vara en mustig skröna som utspelar sig i den småländska skogsbygden. Där varvas illegal julgransodling med mutade avloppsinspektörer från kommunens miljö-och hälsoskyddsnämnd. Det hela blir riktigt allvarligt när en medlem av naturskyddsorganisationen Barkbröderna hittas mördad på ett utedass..
  Följer dig på bloglovin'!

  SvaraRadera