21 maj 2011

Sommarläsning

Listan på sommarläsning börjar bli lång. Kolla in vad jag vill läsa här.
Dessutom fyllde jag vuxen i onsdags, så jag tänker att jag borde börja läsa mer "vuxenlitteratur", det betyder ju dock inte att jag kommer att sluta läsa ungdomsböcker, men framöver blir det förhoppningsvis mer "vuxenlitteratur" här på bloggen.

Trevlig helg!

Vad har du för sommarläsning på gång?

5 kommentarer:

 1. Nu läser jag Fyra dagar fyra nätter, en riktig sommarbok, och igår läste jag ut Water for Elephants och den är också riktigt somrig :)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! :)
  Jag fortsätter med min Harry Potter omläsning i sommar, men annars har jag planerat att läsa lite mer sommarböcker, som Sarah Dessen, Jenny Han. De vill jag pröva på.
  Annars ska det nog vara läsning som vanligt :)

  SvaraRadera
 3. Du borde läsa kioskvridning 140grader av Peter Törnqvist. Definitivt en vuxenbok, ganska trög i början (och man kan definitivt helt hoppa över sista delen), men jag fascineras verkligen av dialekten och miljön som boken beskriver. Språket i boken gör mig glad. Du kan få en femma om du listar ut var den utspelar sig någonstans.

  SvaraRadera
 4. Hm... det skulle ju vara spännande om den utspelar sig i Svenarum, så jag gissar på det! ;) Den nyheten spridde sig ganska snabbt, och till och med pappa blev sugen på att läsa den, så jag har faktiskt reserverat den på bibblan. :)

  SvaraRadera