3 januari 2011

Mitt 2010

Mitt 2010 i 12 bilder!Januari tillbringades en del på sjön, här med fem fina vänner :)I februari hade några kompisar kalas, och vi tog några foton... Jag dricker inte kaffe, tycker bara det var en kul detalj i bilden ;)I mars hände väl inte jättemycket... Jag sådde några frön, och det som kom upp gav hopp och nytt liv, fint tycker jag ;)April var månaden då jag "blev fotograf" till programbladet för den kristna församling jag är medlem i. Senare blev jag även layoutare för hela bladet, spännande! Denna bild var framsidesbild i februari-april 2010I maj kom lilla söte Emmett fram från gömstället där hans mamma fött honom. Dessutom fyllde jag 17 och min syster konfirmerades. Juni betydde skolavslutning, UV-SCOUTLÄGER och midsommar. Uv-scout lägret var det absolut bästa, men jordgubbar med vännerna var inte heller fel! Juli, juli! Först åkte jag på Gullbrannafestivalen med min vän Frida och några till. Bilen var PROPPFULL, så jag körde för att få lite plats i alla fall ;) På scen såg vi bland annat Paul Colman som är en superbra artist, får du möjlighet att se honom live är det ett måste!
Sedan var det Stockholm också, även det mycket fint!

I augusti började jag tvåan i en ganska ny klass, lärde känna Julia och insåg att jag faktiskt kan skriva! Dessutom satte allt det "normala" igång igen, som Uv-scout och annat trevligt!

September var den månad då jag och en kompis började längta efter julen. Men än så länge blommade dahliorna, så det var inte så mycket julstämmning utomhus. Detta var även månaden då min syster döptes och min syssling gifte sig :) I början av oktober var vi på ungdomsmötet T-centralen i Värnamo. Där hittade vi Christoffer Hiding på scenen :)Slutet av oktober och början av november tillbringades på Gran Canaria! Sol, bad, äventyr och vacker natur var det där. Love!I december bakade vi pepparkakor, firade jul och nyår. Tomten kom med paket, snön föll och jag var glad :)


Vad sägs om detta?

3 kommentarer:

 1. Jättefin design! Roligt att få se hur du ser ut (hrm, jag hade föreställt mig dig med blont hår..)och bakgrunden är förövrigt snygg. Detta inlägg är också roligt, det känns som om man lärt känna dig så där vips genom bara några få bilder och lite text. Du är ju jättebra på att fota! Kul att se...

  SvaraRadera
 2. Åh! Nytt på bloggen, snyggt!!!
  Vilken kul årsresumé. Sitter här och skrattar!

  - I mars hände väl inte så jättemycket... jag sådde några frön.... hahaha!

  - I augusti började jag tvåan i en ganska ny klass, lärde känna Julia och insåg att jag faktiskt kan skriva!
  .... ja , inte så konstigt när du hade mig och jämföra dig med... hahaha! ;)

  kram på dig!

  SvaraRadera