17 januari 2011

Gästbloggare om Elsas mode

Idag gästbloggar Linnea här! Hon har läst en bok som är ganska långt ifrån min egen boksmak (vad jag anser) och därför är det extra spännande. Bilden säger en hel del, den är arrangerad och redigerad av Linnea, tagen av mig. Nog babblat av mig, här får ni Linneas recension:


Elsas Mode Av Sofi Fahrman
Fashionistan Elsa har de senaste månaderna levt livet i New York och kommer nu pank hem till sina föräldrar i Borås. Men hon stannar inte många dagar innan hon åker till Stockholm för att jobba på ett café. Under tiden hon är där läser hon i en tidning om modebloggare, och redan samma kväll starar hon sin egen, Elsas Mode. Hennes blogg klättrar snabbt på listorna över populära modebloggar och snart är hon välkommen på alla Stockholms nattklubbar och modevisningar. Under tiden hon är där lär hon känna Hugo Cronstedt och faller pladask, men det är inte alltid så lätt att vara kär i en av Sveriges hetaste designers.

Jag gillade boken jättemycket och den är verkligen något för alla modeintresserade där ute. Man blir verkligen jättesugen på att modeblogga när man läser den och jag fick själv massa idéer till min blogg när jag läste den. Men mot slutet så var den faktiskt lite tjatig men jag längtar efter att få läsa uppföljare Elsas Värld.

Första meningen: "Elsa gråter."
Antal sidor: 309
Förlag: Norstedts
Författarens blogg: http://blogg.aftonbladet.se/22226/
Andra böcker av författaren: Uppföljaren Elsas Värld. Det är en trilogi så det kommer ju komma en till bok sen.
Betyg: 9/10

1 kommentar:

 1. Hejsan!
  Jag har precis recenserat Elsas Mode och i min recension har jag lagt denna länken så andra kan läsa om vad du tyckte om denna boken.
  Hoppas det är okej.
  Länken till inlägget är http://bokalskarinnan.blogg.se/2011/august/elsas-mode.html
  Hälsningar
  Bokälskarinnan

  SvaraRadera