21 november 2010

Gud tycker du är underbar!

Är höstdepp något som drappar dig? Händer det att du känner dig nere, och inte vet hur du ska ta dig upp? Eller vill du ha lite uppmuntran när de mörka måndagsmorgnarna kommer? Då är detta en bok för dig!

Egentligen skulle detta kanske klassas som en barnbok, med tanke på att varje sida innehåller en rad text och en bild, men jag tar gärna fram den då och då, och fångas lika bra av budskapet som ett barn skulle ha gjort, om inte bättre!

Såhär lyder bakgrundstexten:
"Guds kärlek är villkorslös och obegränsad. Den vill omsluta alla. Med enkla ord som beskriver det heliga i det vardagliga, visar Max Lucado på Guds kärlek till varje människa. En bok som vill påminna om att Gud alltid ser på oss med kärlekens ögon. Det han ser är underbart, skapat till sin egen avbild."


Första meningen: "Gud tycker om dig..."
Antal sidor: 124 med lite text och bilder
Boken i en mening: För stora och små, unga och gamla, troende och icketroende, en bok för alla helt enkelt!
Förlag: Marcusförlag
Betyg: 10/10Vill du veta mer om kristendomen, Gud och Jesus som Messias, lämna då en kommentar, så svarar jag gärna så gott jag kan på alla frågor :)

1 kommentar:

  1. förlåt men jag kan inte gå härifrån utan att få veta, ska det inte stå "Gud tycker du är underbar" istället för "Gud tycker är underbar" i rubriken? Ville bara kolla!:)
    Innan jag går säger jag att jag tycker att din blogg är supermegafin och att du uppdaterar alldeles lagom!

    SvaraRadera