24 november 2010

-En egen julkalender? Kom med idéer!

Jag älskar julen! Redan i slutet av september började jag och en kompis i skolan räkna ner dagarna till julafton. Våra klasskompisar blev ganska trötta (och galna) på oss, men någon gång i oktober insåg de att de inte skulle få oss att sluta snacka om julen, så då hängde de också på!

Eftersom att jag älskar julen tänkte jag fira advent/julen/vintern hela december här på bloggen! Eller i alla fall fram till julafton.

-->Så, nu kommer det till dig, vad skulle du vilja läsa om/se på min blogg i min alldeles egna lilla julkalender? Bilder, recensioner (utöver de böcker jag läser under tiden), någon novell jag skrivit? Kanske en novell där ni får bestämma vad som ska hända sedan? Lite som någon författare snackade om för ett tag sedan (minns ej vart). Vad tycker du? Alla förslag är välkomman! Jag är öppen för det mesta :)

Ha det bra!
/Sofie

4 kommentarer:

 1. Skulle vara jättekul att få läsa någon novell :D

  SvaraRadera
 2. Åh! Du kan ha en sådan där novell där man får välja mellan olika alternativ som påverkar historien! Jag antar att det var en sådan du menade, var det? :P

  SvaraRadera
 3. Ja, texter av dej vill jag läsa! Annars är lite bilder aldrig fel...

  SvaraRadera
 4. Jag har också klurat ett tag på om jag skulle ha någon slags julkalender på bloggen. Och jo, det ska jag nog försöka fixa! Ska bli kul och se hur din kommer se ut :)

  SvaraRadera