1 maj 2010

Prinsessa för alltid


En prinsessas dagbok 10: Prinsessa för alltid av Meg Cabot
Examen är väldigt nära. Om bara några dagar ska prinsessan Mia gå till skolan för sista gången. Så härligt! Men inför det väntar en hel del som måste lösas. Mia vill inte gå på examensbalen, men samtidigt undrar hon varför inte hennes pojkvän JP frågat henne om de ska gå. Universitet ska väljas, hon måtse hitta någon som kan ge ut hennes bok, som alla tror handlar om olivoljeproduktionens historia i Genovia mellan år 1254 och 1650, men som i själva verket är en kärleksroman. Dessutom är Mias artonårsdag snart här, och Mias ex, Michael Moscovitz kommer tillbaka till stan. Och han är supersnygg! Hur i hela världen ska allt detta gå att få ihop?!

Detta är tionde och sista boken i serien En prinsessas dagbok. Jag har varit klistrad vid alla böckerna, men åttonde och nionde boken var inte de bästa, då längtade jag bara efter ett slut. För trots att Mias liv är väldigt komplicerat så vill man ändå veta hur det går för henne, och trots att jag längtade efter ett slut vill jag nu bara läsa mer!
Kaotiskt, roligt, romantiskt och massa probelm = Meg Cabot= bra!

Första meningen: "TeenSTYLE pratar med prinsessan Mia Thermopolis om hur det är att vara kunglig, om hennes aktuella examen från high school, om examensbalen och om modeplagg hon bara måste ha!"
Antal sidor: 377
Betyg: 9/10

7 kommentarer:

 1. Bara 9! :O Jag skulle sätta 10 på dirren! :)

  SvaraRadera
 2. Häj, Sfi! Gillar din blogg!! :)

  SvaraRadera
 3. går det att läsa den här boken om man inte har läst det andra?? Jag har sätt båda filmerna :P om det kan vara till någon hjälp ;) haha

  ha det bra

  SvaraRadera
 4. Kopierar din recension till min blogg! Du får såklart en länk i inlägget och jag skriver att jag kopierat!

  SvaraRadera
 5. Oj menar att jag gör det omjag får såklart!

  SvaraRadera
 6. världens bästa bokkkkkkkkkk

  SvaraRadera