19 mars 2010

-Koppel för sjuttonåringar?-


En gårmulen dag, några dagar sedan solen strålade med sin skönhet... Jag saknar solen, men sätter mig istället med en bok inne! :)

Jag var på biblioteket idag för att lämna tillbaka några utlästa böcker, och så gick jag en runda för att hitta nya. Som titeln till blogginlägget säger, undrar jag om det finns koppel för sjuttonåringar? Alltså ett koppel för mig, när jag går på biblioteket och lånar böcker. Jag skulle verkligen behöva det, annars kommer det en vacker dag sluta med att jag lånar hela biblioteket!
Det är något med de hundratals böckerna i rader på hyllorna som gör att jag går igång. Som gör att jag blir inspirerad både att läsa alla dessa böcker (eller kanske inte alla), och dessutom att skriva själv. Det finns inget mer inspirerande, och jag älskar det!

Idag lånade jag böckerna som du ser på bilden. Det blev några smala böcker, det är smidigare när man har en massa skolarbete att bära runt på också. Annars var jag sugen på Det här är allt av Aidan Chambers, men med tanke på att den är över 800 sidor sparar jag nog den till påsklovet :)

I alla fall, på bilden ser ni från höger: Katie Ellison ljuger inte av Meg Cabot, Paradise End av Elizabeth Laird, Hemsökt 6, den fjärde dimensionen av Meg Cabot. Liggande: Flickan i rött av J.C. Burke

Det blir till att läsa i helgen, och det gillar vi! :)

1 kommentar: