16 mars 2010

Hemsökt 5- Medlaren


"Hemsökt 5- Medlaren" av Meg Cabot
Suze är förälskad! Men det är mer komplicerat än vad man först kan tro (om man inte har läst de fyra första böckerna och vet vad det handlar om). Killen är nämligen ett spöke, som varit död i 150 år!
Två personer dyker upp och komplicerar det hela. Den första är en hämdlysten storebror, som säger att det varit mer rättvist om hans bror dog i båtolyckan, istället för honom. Den andra är Paul Slater, som försökte döda Suze för bara några veckor sedan. Hur ska hon lyckas bli av med dem, och hur ska hon lyckas få Jesse att inse att hon är precis rätt för honom?

Jag är ett Meg Cabot-fan. Därför skulle jag vilja nämna några böcker som hon skrivit: "En prinsessas dagbok" (serie som ännu ej är avslutad) "Saknad" (serie med fem böcker) och Hemsökt (serie med sex böcker). Dessutom har hon skrivit många fler...
Meg Cabot skriver i denna bok, som i alla de andra, roligt, kaotiskt och fängslande. Den är hyfsat lättläst, vilket gör att jag sträckläste den. Varje kapitell slutar spännande, och man vill dirket läsa mer.
Serien Hemsökt är ganska konstig egentligen, Suze kan nämligen se spöken, och hennes "jobb" är att föra dem vidare till vart-man-nu-kommer-efter-döden. Jag tror inte på spöken, men dessa böcker är helt klart läsvärda ändå!

Antal sidor: 206
Betyg: 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar