19 mars 2010

Au Pair- Nya utmaningar


Au Pair- Nya utmaningar av Melissa De la Cruz
Jacqui, Mara och Eliza är tillbaka bland Hamptons fräcka villor, lyxiga nattklubbar, vrålåk och alla häftiga människor. Jacqui och Mara fortsätter som au pairer hos familjen Perry, i år tillsammans med snygga, mystiska Philippe. Eliza däremot ska försöka ta sig tillbaka till Hamptons innegäng genom att börja jobba på den nya nattklubben som lär bli "the place to be" den här sommaren.
Mara vill ha tillbaka Ryan, som hon gjort slut med. Eliza vill ta upp kontakten med Jeremy igen, och Jacqui bestämmer sig rö att kringgå sin regler om inget mer dejtande. För au pairerna blir det en ny het sommar, då det mesta ställs på sin spets.

Egentligen gillar jag inte den här sortens böcker. Alla är så "perfekta" och köper skitdyra designerplagg för hela lönen. Finns det någon man kan lite på i Hamptons? Jag tycker att den här boken är alldeles för ytlig. Men att jag nu läst andra delen i serien, och att jag gjort det på lite drygt en dag, säger en hel del om hur lätt man ändå fastnar i den. Den här boken är intressatn, dum, romantisk, som ett klister, lättläst, ytlig, men det finns ändå något mer bakom allt smink och de djupa urringningarna.
Jag tror inte att jag kommer läsa tredje boken. Men jag sitter säkert snart klistrad vid den...

Antal sidor: 239
Betyg: 3,5/5

1 kommentar:

  1. Jag har läst den första boken i serien, och håller med om att det är för ytligt. Jag var inställd på att det skulle vara en bok jag inte alls gillade, men upplevde att det faktiskt fanns något lite djupare under ytan.

    SvaraRadera